Szezám tárulj!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Varázsolj!

 

 

 
Tessék csak, tessék! A legfrissebb hírek!

Rememdius Újságos

Rememdiust a halál pezsdíti. Mire gondolok? Egyre több ember tűnik el a városban. Egyesek hulláját megtalálják, míg másokét nem. A megtalált hullákról tudniillik, hogy nemtől és kortól függetlenül ölhet a gyilkosunk. Továbbá a rendőrség és az orvosok tömkelege rájött arra, hogy szexuálitásra is került sor az áldozat és az elkövető között. Néhol a halál beállta után történt az aktus.

Ám ha ez nem elég nagy bonyodalom, akkor egyes emberek - avagy lények - szabályokat szegtek a rendezvényen. Rájuk különböző büntetéseket szabott ki a bíró. 

Vajon ki lehet a titokzatos gyilkos, aki a sötétségben akár rád is vadászhat?
Egyelőre csak várni tudunk, és vigyázzon mindenki magára!
Vajon az ellentétek a fajok között jobban el fog durvulni?
Eddig úgy tűnik, hogy az utóbbi kérdésre a válasz: igen.

Tudj többet Rememdius városáról. Értesülj első kézből a nagyobb eseményekről, és legyél képben minden helyzet, minden pillanatában.

 
Bővítsd tudásod!

Téma: Szerepjáték
Műfaj: Fantasy
Címke: Boszorkány, Vadász, Alakváltás, Mágia
Adminok: Hayle & Nicky
Nyitás: 2017.09. 24.
Zárás: ????
Design: Rasew

 
Szövetséges lelkek

      

 
Segítség

Vadász

Évszázadok óta vadásszák a boszorkányokat.  Az idő múlásával kissé elhalványult a félelem, sőt nem is foglalkoznak már az emberek ezzekkel a természetfeletti lényekkel, de ők titokban tovább folytatják ezt az utat!

Egy vadász mégis csak ember, de nagyobb erőnléttel rendelkezik és sokkalta ügyesebb, mint tudatlan fajtársai. Meg kell hagyni, hogy senki sem egyből lett vadász! Kemény, durva és kegyetlen edzésen kell átmennie. Ez leginkább nem is fizikális, hanem mentális hiszen nem elég csak az erő.

Rengeteg féle fegyvert képesek használni és a kitartásuk is sokkalta nagyobb, mint az embereké.
Szent fegyverekkel harcolnak, amit magas szinten tudnak használni, ezzel nagyobb sebzést mérve ellenfelére.

Nem ismernek kegyelmet semmilyen körülmények között és lehet szó alakváltóról vagy épp tiszta, esetleg bemocskolt lelkű boszorkányról.. Mindent vagy semmit az emberiségért!

 

Boszorkány

A boszorkányokat két nagyobb csoportba osztották: Az egyik a sötétség erejét - tenebris - , míg a másik a fény - bonum - erejét használja fel.

Egy boszorkány csak egy különleges képességgel rendelkezhet. Ha van elég ereje hozzá, akkor az alakváltó társát is képes magának teremteni. Viszont minél idősebb egy boszorkány, annál nagyobb erővel rendelkezik, ezáltal akár több alakváltót is képes az uralma alá hajtani.

Emellett egyéb amulletekkel, talizmánokkal erősítik meg erejüket, védelmüket, ha kell.

A sötét mágiát használó boszorkányok örömmel próbálják befolyásolni képességükkel az embereket. Nem riadnak meg az értelmetlen gyilkolástól sem. Ezért is rettegnek tőlük az emberek!

Egy jó boszorkány, ha sötét mágiát használ, onnantól nem tartozik eddigi társaihoz, kitaszítják egész életére.

Évszázadok óta folyik a harc a két mágia között, ami azt eredményezte, hogy a fehér mágiát használó boszorkányoktól is rettegtek az emberek. Hiába, hogy ők gyógyítanak és védelmeznek. Felborult az ősi egyensúly!

A boszorkányok főellenségeik a vadászok, akik nem tesznek különbséget jó és rossz között.

 

Alakváltó

Ha egy ember meghal, és egy boszorkány hozza vissza őt az életbe egy démon, vagy fekete, illetve fehér mágia segítségével, akkor örök hűséget fogad a boszorkánynak. A megteremtője egy különleges erővel ruházza fel a hűségéért cserébe, majd az alakváltó megszületését követően, kialakul egy erős kötelék közöttük.
Ha egy fekete mágiával rendelkezővel alakul ki ez a szövetség, akkor egyoldalú - alakváltó akarata ellenére is létrejöhet -  lesz ez a kapcsolat. A boszorkányt összes fájdalmát az alakváltó szenvedi el lehet szó lelki vagy épp testi fájdalomról.. A lényeg, hogy ,,gazdája" fájdalma enyhüljön. Ha meghal a boszorkány, akkor az alakváltó is vele hal meg... Nincs menekvése!
Ha egy fehér mágiával rendelkezővel alakul ki ez a szövetség, akkor szimbiózis kapcsolat jön létre. A lelki és testi fájdalmon osztoznak, és mindkétfélt megviseli a másik halála. A boszorkány ereje kis időre lecsökken, ha elveszíti társát. Ha a ,,gazda" hal meg, akkor az alakváltó szabadon létezhet, míg egy másik boszorkány hűségre nem kényszeríti őt.

Az alakváltó nem tud visszatérni a hozzátartozóihoz, legyenek azok családtagok, barátok, szerelmek. Amint létrejön a kötelék, egy mágikus korlát ezt meggátolja. Ez a korlát őt a múltjával kapcsolatos emberek számára láthatatlanná teszi. Ha mégis a közelükbe akar merészkedni akkor ez az alakváltó számára nagy fizikai fájdalommal jár. Mindez azért van, hogy az egyensúly és a béke fennmaradjon az élők és a holtak között. Ha megszakad a kötelék és kóborlóvá válik de ez a szabályozás megmarad. Akkor sem térhet vissza a régi életéhez, viszont tud újat kezdeni más emberekkel.
Ha egy alakváltó múltbeli ismerőse hal meg és ugyanaz a boszorkány hozza vissza az életbe szintén alakváltóként - tehát egy gazdájuk lesz - akkor semmissé válik a korlát, hiszen egy kötelékhez tartoznak így.
Lehetséges, hogy egy boszorkány megöl egy embert és úgy dönt vissza is hozza az életbe alakváltóként (bármi lehet az oka, bosszú, további sarnyargatás meg a többi). De erre csak a sötét mágiával rendelkezők képesek. Ha fehér mágiával csinálják ugyanezt, akkor az illető boszorkány automatikusan sötétté válik, hiszen eleve bemocskolta a lelkét azzal, hogy valakinek az életét kioltotta.

Az alakváltó ereje összefüggésben van régi, emberi mivoltával, és kizárólag egy bizonyos lénnyé képes változni. A múltbéli személyisége nagyban hat az alakváltó új alakjára is.

Ha az alakváltó meghal, akkor már képtelenség őt visszahozni az életbe. Semmilyen mágia nem képes újra életre kelteni őket.

Minden alakváltó meddő!

 

Catena

A Catenak eredetileg misztikus lények, viszont elátkozta őket egy sötét boszorkány. Így kénytelenek emberi testben élni az átok miatt. Ez számukra borzalmas, hiszen az eddigi szabadságuk teljesen megszűnik, és muszáj elvegyülni a tömegben, ha csak nem akarnak teljesen kitűnni a többi ember közül. Az utóbbi nem épp kifizetődő! Főleg azért mert a vadászok őket sem szívlelik.

Természetesen tudják használni így is az erejüket és az eredeti alakjukat is felvehetik, viszont már nem a régi pompájukban tündökölnek. Ahogyan az alakváltók, így ők is tudnak félig alakot ölteni (nagyobb karmok stb.) viszont figyelniük kell az energiájukra. Ha az eredeti formájukba változnak át, majd vissza az emberibe akkor bizony meztelenek lesznek, hiszen a ruha az nem nyúlik/kicsinyül velük együtt. Ezt mindenképpen észben kell tartani, hiszen nem értékeli az emberek többsége a nyílt terepen való nudizást. Kivéve ha egy nudista fürdőben alakul vissza a lény. De erre ugye nagyon kevés esély van.

Mi alapja lehet egy ilyen fajta átoknak? A boszorkányok mindig is önző lények voltak, így főleg a kezdők esnek bele ebbe a nagy hibába. Mikor már elég erőssé válnak és a familiárisuk - misztikus lény - el akarja őt hagyni, úgy döntenek inkább elátkozzák és maguk mellett tartják a lényüket. Persze ez hiú remény részükről, hiszen ezzel a varázslattal ők nem lesznek a gazdájuk. A Catenáknak nincsen gazdája és kötelékük sem.  
Ha fény boszorkány mondja ki a lényre az átkot azzal ő maga sötét lesz, hiszen eleve egy ártatlan lelket bántott ezzel. Ilyen átkot kezdő nem alkalmazhat, kell lennie egy megfelelő szintű erősségnek.

Az Catenak nem haltak meg, így ők könnyebben el tudnak helyezkedni az emberek világában. Tudnak munkahelyet, lakást találni. Nem ismeri őket senki sem, nincsen előéletük. Viszont van egy nagy hátrány: mindig fiatalok maradnak, hiszen az átok örökké tart így a testük sem öregszik. Sok év után ez feltűnő lehet a lény környezetének, így idővel tovább kell állnia. Sosem térhet vissza egy helyre.
Ők is meddők akár az alakváltók, de a saját fajukkal tudnak szaporodni.


Tudnivalók

Amulett/Talizmán: Varázserővel bíró tárgy, melyhez a tulajdonosa nagyban ragaszkodik és érzelmi kötelék fűzi. Továbbá szerencsét hozó tárgy, mely megvédi a tulajdonosát minden bajtól. A talizmán lehet kis kép vagy apró szobor, lehet gyűrű, medál, bármilyen olyan tárgy, ami mágiával van átitatva.

 

Koven: A boszorkányok csoportját nevezik így. Két boszorkány is alkothat kovent, de minél több azonos mágiával rendelkező boszorkány fog össze, annál erősebb a koven. Együtt gyakorolnak, hogy minél erősebbek lehessenek.

 

Familiáris: Nagyon kezdő boszorkányoknak a segítőjét hívják így. Ezek a mágikus teremtmények vezetik és megvédik a társukat ha baj van. Sokféle lehet főnix, apró tündér stb. Más boszorkányok és alakváltók láthatják ezeket, hiszen mitikus lények. Viszont emberi - beleértve a vadászokat is - szem számára láthatatlanok.
( az igénylésnél linkeljetek róla képet ha szeretnétek, lehet rajzolt is )

 

Ha egy boszorkánynál és egy embernél, vagy alakváltónál testiségre kerül a sor, akkor semmi büntetés nem jár érte, viszont ez hatalmas szégyennek számít a mágusok világában. Van akiket ezért kiközösíthetnek egy-egy kovenből vagy akár teljes kitagadás is lehet. Mivel a testiség sem jöhet szóba, akkor a szerelem végképp! Ha ki is alakul, akkor számolni kell társaival, akik megalázhatják bármikor amint ez kiderül.

 

Ha egy sötét és egy fehér mágiát használó boszorkány egymásba szeret, és ezzel megszegik az ősi törvényt, akkor erejüket elvéve emberként élik tovább az életüket. Viszont, hogy ha gyermeket nemzenek még boszorkányként, akkor mind a két szülőt, a születendő gyermekkel együtt halálra ítélnek.

 

Ha egy boszorkány és egy vadász megszegi az ősi esküt, miszerint soha nem kerül közelebbi kapcsolatba az ősi ellenséggel, és ez kiderül, akkor a boszorkányt megfosztják az erejétől, a vadászt pedig halálra ítélik. Ha valamelyik fél megfogan, akkor a születendő gyermeket is hasonló sorsra ítélik, akár a vadász felet. Továbbá mind két szülői félt kivégzik.

 

Ha egy alakváltó és egy catena egymásba szeret, akkor nagyobb büntetéssel nem jár. Itt az alakváltók boszorkányának szabályai érvényesülnek! Minden tőle függ meddig enged elfajulni egy ilyen kapcsolatot! Ám veszélyes lehet a gazdára és az alakváltóra nézve. Könnyen nézeteltérések, konfliktusok is kialakulhatnak, ha kitudódik esetleg egy kovennél.

Varázsigék

 
Alap varázslatok:

Annexus – alakváltó-teremtő varázslat
Aggrego – begyűjtő varázslat, tárgyakat szólíthat magához az illető
Concisio – vágó-, metszőbűbáj, tárgyakon lehet használni vágásra.
Congitatio Libros – gondolatolvasó varázslat
Dearmo - lefegyverző bűbáj, a célszemély elejti az éppen fogott dolgot vagy pedig maga a célszemély elrepül egy pár méterrel arrébb
Levitatio - tárgylebegtető varázslat
Ostento - kimutató bűbáj mely megmutatja egy mágikus tárgy rejtett tulajdonságait.
Reconflo – élesztő varázslat, az eszméletlen embereket magukhoz téríti.
Resisto - ellen-varázslat mely megszünteti egy korábban elvégzett varázslat hatását (pl. rontásét, átokét).
Sanatio - gyógyító varázslat
Serperastra - sínpólya bűbáj, sínpólya kerül a célszemély célzott testrészére.
Trudis - taszítóbűbáj, a megcélzott tárgyat eltolja
Umbra- védőpajzs


Elementális varázslatok:

Aqua – víz típusú varázslat
Ignis – tűz típusú varázslat
Lux – fény típusú varázslat
Metallum – fém típusú varázslatt
Terrenus – föld típusú varázslat
Ventus – szél típusú varázslat


Erősebb elementális varázslatok:

Entis Vulcanus – nagy lángcsóva
Importune Metallo – fémtüskék egyebek.
Sabo Acua – vízáradat
Sagitta Lumen – nagyobb hatótávolságú fény
Sanatio Aura – erős védőpajzs
Tremor Terrae – földrengés, földcsuszamlás ( nem nagy erejű)
Turbo Ventos – szélvihar, erős széllökés, kisebb tornádó
Glacies - vízhőmérsékletének változtatása (leginkább jég elemű varázslatok)
Ipsum Glaciare - jég manipulálása (pl.: tüskék, pajzs)

Ártó varázslatok/ Átkok:

Aetatem Expeto - Catena-teremtő átok (kezdők nem alkalmazhatják, csak erős boszorkányok)
Caedo – kaszaboló átok, az áldozat testén mély vágás keletkezik
Compulsio – kényszerítő, manipuláló átok
Consopio – kábító átok, a célszemély néhány percre elájul
Delumbo – bénító varázslat
Demeto – taroló átok, megtisztítja az utat
Exarmo – lefegyverző bűbáj
Exitus – halálos átok, az áldozat halálát okozza. (nem mindenki használhatja, ráadásul csak engedéllyel szabad más karakterét megölni, ezt ne feledjétek)
Oblivio – felejtésátok (célszemély elfelejt egy bizonyos eseményt, viszont rosszul elvégezve maradandó károsodást is okozhat)
Obturbo – konfúziós bűbáj, összezavarja a célpontot
Rigidus – célszemélyt megmerevítő varázslat, így az illető képtelen megmozdulni, viszont az áldozat így is tisztában van a körülötte zajló eseményekkel.
Vexator – kínzó átok
Vincula Conicio – lábbilincselő ártás
Vomica – keléskeltő rontás (a célszemély arcán gennyes kelések lesznek)


Varázsitalok:

Alicui Effluit – felejtésital
Mentis Acuo – elmeélesítő elixír
Potio Aconitum – méregital
Soporosus – altatóital
Verax Effusio – igazmondó esszencia 
Vis Amoris – szerelmi bájital

->több igény szerint <-

 

Nem értesz valamit? Nyugodtan kérdezz a chat-ben. Az adminok a rendelkezésedre állnak.

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!