Szezám tárulj!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Varázsolj!

 

 

 
Tessék csak, tessék! A legfrissebb hírek!

Rememdius Újságos

Rememdiust a halál pezsdíti. Mire gondolok? Egyre több ember tűnik el a városban. Egyesek hulláját megtalálják, míg másokét nem. A megtalált hullákról tudniillik, hogy nemtől és kortól függetlenül ölhet a gyilkosunk. Továbbá a rendőrség és az orvosok tömkelege rájött arra, hogy szexuálitásra is került sor az áldozat és az elkövető között. Néhol a halál beállta után történt az aktus.

Ám ha ez nem elég nagy bonyodalom, akkor egyes emberek - avagy lények - szabályokat szegtek a rendezvényen. Rájuk különböző büntetéseket szabott ki a bíró. 

Vajon ki lehet a titokzatos gyilkos, aki a sötétségben akár rád is vadászhat?
Egyelőre csak várni tudunk, és vigyázzon mindenki magára!
Vajon az ellentétek a fajok között jobban el fog durvulni?
Eddig úgy tűnik, hogy az utóbbi kérdésre a válasz: igen.

Tudj többet Rememdius városáról. Értesülj első kézből a nagyobb eseményekről, és legyél képben minden helyzet, minden pillanatában.

 
Bővítsd tudásod!

Téma: Szerepjáték
Műfaj: Fantasy
Címke: Boszorkány, Vadász, Alakváltás, Mágia
Adminok: Hayle & Nicky
Nyitás: 2017.09. 24.
Zárás: ????
Design: Rasew

 
Szövetséges lelkek

      

 
Hírek
Hírek : Felbolygatjuk a kedélyeket!

Felbolygatjuk a kedélyeket!

Hayle & Nicky  2018.03.14. 12:20

Üdvözletem minden játékosnak!

Elnézést, hogy ismételten jó magam eltűnedeztem, de családi okok miatt történt mindez és egyszerűen képtelennek éreztem magam arra, hogy írjak. Amint túl lendülök a saját lelki válságomon írok mindenkinek. :) 
Egyrészt pont emiatt írok bejegyzést, hogy úgy kéne majd venni azokat a köröket, ahol én is jelen vagyok, hogy az előzmény és ne legyen semilyen hatással az event azokra a körökre. Magyarán nem kell ott zárni egyelőre. 
Illetve ha valakire sokat kell várni, akkor megkésve is csatlakozhat az eventre, de jó lenne, ha március 19.-re le lennének zárva. Ez ugyebár a többiekre vonatkozik.
Az event március 19.-én kezdődik és tart egészen április 9.-ig.
Helyszín: Igazság kastélya (A titkos városrésznél található).

Az esemény lényege, hogy a boszorkányok és a vadászok összedolgozzanak, avagy kompromisszumot kössenek egymással, hogy legyőzzék a "gonoszt".

"Rememdiust egyre nagyobb veszteség éri, és az emberek rettegnek a rejtélyes gyilkostól. A mágikus világot is megtépázza a rejtélyes sorozatgyilkos, aki korántsem egy egyszerű emberi lény. Az igazság kastélyában folyamatos tanácskozások mentek, és arra a döntésre jutottak, hogy szövetséges kapcsolatokat kell kialakítani a vadászoknak a boszorkányokkal és ez visszafele szintén igaz volt. A vadászok az erejük egyrészét szolgáltatják a boszorkányoknak, hogy nagyobb varázslatokat is végre tudjanak hajtani. A vadászok különleges képességet kapnak a szövetségesüktől, avagy az alapképességükből egy kisdarabot és gyorsabb regenerálódást. Ez a fajta kötelék egy billog által jöhet létre, ami által érezhetitek egymás lelkének a rezdülését.
Aki tanács parancsának ellenszegül az komoly büntetést kap, és börtönbe is végezheti magát!"

Shadowhunters - 12 Reasons Why Magnus Bane Kicks Ass As The Owner Of Pandemonium - 1007

Mivel párokat kéne alkotni, és nem akartuk, hogy kiszámítható párocskák legyenek csak, ezért mi dobtuk össze Haylevel a leendő szövetségeseket. A billogot, viszont ti választjátok ki, amit majd a reagban linkként elbújtatva rakjátok be.

Szövetségesek

Asher Hill - Kobayashi Hina - Arabella Byrnes

Joshua Dupont - Laquan Zhao - Keira Ribenov
 
Sean Perry - Harper Ava Everhart - Bruno Dudley
 
Link Maddox - Leandra Meyrew - Hakon Naess
 
Hakon Naess - Lucas I. Hjalmar (botránykirály kiesett)
 
Cecilia Reid - Leon Blaze - Sceera Cassidy
 
Zane Crawford - Svetlana N. Drozdov - Percy Phoenix
 
Tran T. Chi - Taylor Seavers - Alaric Ravenscare 
 
Catriona Aldén - Barbara Landvik - Alaric Ravenscare
 
Ruby Maddox - Nicholas Leitrim - Leslie Meyrew


Reméljük érthetőek a párok! :) További jó szórakozást az oldalon és jó játékot mindenkinek! Hamarosan jelentkezünk, vagyis jelentkezem! ^^


Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!