Szezám tárulj!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Varázsolj!

 

 

 
Tessék csak, tessék! A legfrissebb hírek!

Rememdius Újságos

Rememdiust a halál pezsdíti. Mire gondolok? Egyre több ember tűnik el a városban. Egyesek hulláját megtalálják, míg másokét nem. A megtalált hullákról tudniillik, hogy nemtől és kortól függetlenül ölhet a gyilkosunk. Továbbá a rendőrség és az orvosok tömkelege rájött arra, hogy szexuálitásra is került sor az áldozat és az elkövető között. Néhol a halál beállta után történt az aktus.

Ám ha ez nem elég nagy bonyodalom, akkor egyes emberek - avagy lények - szabályokat szegtek a rendezvényen. Rájuk különböző büntetéseket szabott ki a bíró. 

Vajon ki lehet a titokzatos gyilkos, aki a sötétségben akár rád is vadászhat?
Egyelőre csak várni tudunk, és vigyázzon mindenki magára!
Vajon az ellentétek a fajok között jobban el fog durvulni?
Eddig úgy tűnik, hogy az utóbbi kérdésre a válasz: igen.

Tudj többet Rememdius városáról. Értesülj első kézből a nagyobb eseményekről, és legyél képben minden helyzet, minden pillanatában.

 
Bővítsd tudásod!

Téma: Szerepjáték
Műfaj: Fantasy
Címke: Boszorkány, Vadász, Alakváltás, Mágia
Adminok: Hayle & Nicky
Nyitás: 2017.09. 24.
Zárás: ????
Design: Rasew

 
Szövetséges lelkek

      

 
Hírek

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Újra itt!

Hayle & Nicky  2018.02.20. 19:59

Sziasztok/Helloka/Üdvözleheletem! 

Eszméletlenül röstelljük, hogy elhanyagoltuk az oldalt, és reméljük megtudtok nekünk bocsájtani. Sok minden összejött nekünk is. Persze, ez betudható annak, hogy kifogásitisz, ám ettől függetlenül reménykedünk abban, hogy visszatér az élet az oldalra.
Tisztában vagyunk azzal, hogy egyes emberek ezért távozhattak a köreinkből, mert inaktívvá vált az oldal vagy épp neki is közbejöttek dolgok. 
Ebből kifolyólag igyekszünk majd mindent rendezni. A karakterektől kezdve a névtábláig mindent. Lesz fióktörlés, karaktertörlés, minden, mint a búcsúban... Vagyis valahogy így van a mondás.
Annyiban viszont segítségeteket kérjük, hogy akikkel játszotok, ismertek szóljatok neki, hogy élet ismét van vagy éppenséggel írjátok meg az itteni kommentszekcióban, hogy ki az akire végképp nem lehet számítani már. Ezzel azért megkönnyítenétek a munkákat. Illetve ha voltak/vannak új karakterek, akkor a köteléküket leírni stb az adott menüponthoz, hogy könnyebben tudjam azt is rendezni.
Viszont a nagy visszatérésre különösebben eventet nem terveztünk, de gondoltuk, hogy lehetne egymásnak szerelmes üzeneteket írni... Ilyen utóvalentin nap a karakterek között. 

black and white, boy, and Nina Dobrev kép

Az alábbi linkre  kattintva (LIIIIINK) tudtok a karakterek helyébe írni üzeneteket. Lehet ez névtelenül vagy épp névvel. Barátok közt vagy esetleg szerelmesek között. Használjátok ki az alkalmat! :)

További jó szórakozást és feltámadást a játékhoz! Mi az utóbbin nagyon rajta leszünk! ;)

Egy kis apróság!

Hayle & Nicky  2018.01.21. 15:58

Sziasztok kedveskéim!

Sok idő után újból jelentkezem egy bejegyzéssel, ahol azt szeretném közölni veletek, hogy az eventet meghosszabítjuk. Ennek több oka is van, hiszen egyrészt mi sem tudtunk jelen lenni rajta - legalábbis én -, és ennyi pluszt igazán megérdemeltek, hogy tovább tudjatok játszani az eventes helyszíneknél.
Szóval az event február végéig fog tartani. Nyugodtan kijátszhatjátok összevissza az adott eseményeket. Talán ez kárpótol titeket, hogy kissé elhanyagoltuk az oldalt és egyúttal a társaságot is.

További jó játékot és remélhetőleg hamarosan jelentkezünk! :)

Elérkezett a második event pillanata!

Hayle & Nicky  2017.12.15. 13:27

Jó reggelt/napot/estét minden amisiten aktívkodó játékosnak! 

Egy újabb mérföldkőhöz ért az oldal, hiszen megejthetjük a második nagy eventünket, ami ugyebár 2017. december 16.-tól egészen 2018. január 21.-ig fog tartani. Jöhetnek a hülye kérdések miért tart körülbelül egy hónapig az event, de erre a válasz csupán, hogy nem realtime a szerepünk és senkitől se várjuk el, hogy 24 órából 24-et az oldalon töltsön.
Ám nem ez a lényeg, és nem is erről szerettem volna huzamosabb ideig írni, hanem a programokról, hiszen kétrészre lett szedve az eventünk, de előtte jöjjenek a kötelező körök, amikről érdemes tudnotok!

A játék megkezdéshez való tudnivalók:

 • A játékhoz regisztrálnotok kell az "Amisit Verum Event" című oldalon. Akkor fogadjuk el, ha az eredeti felhasználó nevetekkel vagytok regisztrálva. Ezt az alábbi linken tehetitek meg: //amisitevent.gportal.hu/gindex.php?pg=37185326.
  Utána bejelentkeztek ide és mehet a móka!
  Miért van ez a bonyolítás?
  Mert több helyszínt szerettünk volna biztosítani számotokra és kevésbé lesz kavarodás a köröket tekintve.
 • A játékot bárhol kezdhetitek december 16.-án vagy azután. Nincs gyülekező! Maximum írjátok le ugyanúgy, hogy az eseményig mit csinált a karakter stb.
 • Az eventhez bármikor lehet csatlakozni megkésve egészen január 21.-ig.
 • Egy helyszínen több kör is mehet párhuzamosan. Nincs megszabva, hogy egy helyszínen egy kör mehet, viszont ha sejtéseink beigazolódnak és sokan leszünk, akkor mindenképp kellett a több helyszínes megoldás. Ha tegyük fel két másik kör megy egy helyen nem kell egymásra várni, ha csak nincs hatással a játékotokra.
 • Az event január 21.-én ér véget, így addigra a köröket zárni kell!!! Ha ez nem történik meg a kör semmisé válik, meg nem történtté.

Az esemény történetéhez kapcsolódó tudnivalók:

 • Kötelező öltözék nincs megszabva! Mindenkinek a karaktere úgy jön az eseményre, ahogy csak szeretne.
 • Semmiféle varázslat nincs jelen. Mindenki tudhatja, hogy ki milyen fajhoz tartozik és boszorkányok esetében milyen klánhoz.
 • Felügyelők az eventen nincsenek jelen. Szabad a garázdálkodás, de ha kiderül, hogy súlyosabb vérengzésre került sor, akkor az illető megbánja.
 • Ebből kifolyólag varázslatok, alakváltások és fegyverek nincsenek megtiltva, de mindenki csak megfontolva éljen ezekkel.
 • A játék során több kör megbeszélés alapján egymásba fonódhat. Lehet akár egy apró koccanás a másikkal stb.
 • Egy körben több ember is résztvehet. Nem kell feltétlen duóba nyomulni! Ismerkedjetek!
 • Az esemény alatt nincsenek szintén megtiltva a (+16)-os vagy épp a (+18)-as jeleneteket, de írjátok ki.
 • Újdonság: Az adminok beleszólhatnak a köreitek történéseiben egy NJK karakter által. Hogy ez miért jó nekünk vagy épp nektek? Az maradjon titok, és meglátjátok idővel merre halad a történet. ;)

Az eseményhez tartozó programok:

Karácsonyi event (december 16.-tól 30.-ig): 

 • A polgármester nyitóbeszéde a kertben.
 • Karácsonyi előadás, amiben közreműködött a rememdius-i általános iskola tanulói. 
 • Koncertek: szimfonikus.
 • Jégkorcsolya világítós korcsolyákkal. Egésznapos nyitvatartás!
 • Körhinta: reggeltől egészen késő délutánig.
 • Karácsonyi vásár: reggeltől estig. Elsősorban melegitalok, finom ételek és különféle ajándékok találhatók itt. Kifejezetten érdemes kipróbálni a rememdius-i forralt bort. 

Szilveszteri és Újévi event (december 30.-tól január 21.-ig):

 • Koncertek: rememdius hírességei lépnek fel. Zenei műfaj tekintetében minden megtalálható. A zenélés Újévbe hajlóan dübörög és csupán késő reggeli órákban ér véget a zúzás.
 • Táncversenyek a színpadnál.
 • Jégkorcsolya világítós korcsolyákkal. Egésznapos nyitvatartás!
 • Körhinta: reggeltől egészen késő délutánig.
 • Vásárcsarnok: egyes standoknál arcfestés és különféle szilveszteri kellékek kaphatóak. Előtérbe kerülnek a piák, szóval érdemes élni némi alapozással. Reméljük sokan betöltötték a 21. életévüket, mert másképp alkoholt nem nagyon kaphatnak.
 • A kertben a polgármester záróbeszéde.
 • Éjfélkor tüzijáték a kert előtt. Tökéletesen lehet látni a hídnál, arborétumnál és a sétánynál a nap legfontosabb eseményét.

Reméljük minden világos volt. Ha netán van további kérdésetek az eseménnyel kapcsolatosan, akkor nyugodtan kérdezzetek minket chaten. Örömmel válaszolunk!

UI.: Remélem sokan fogtok randalírozni, haha. Kell még mindig az izgalom! ;)

Várunk sok szeretettel mindenkit az eventünkre! További jó játékot kívánunk nektek! :D

Információ morzsák elszórva!

Hayle & Nicky  2017.12.12. 00:39

Hejhó minden Amisiten játszó szerepesnek! 

Elsősorban az event időpontját szerettük volna leszögezni, szóval a kisplakátot információkkal láttunk el. Reméljük bőven elég lesz az idő nektek, hogy kiéljétek magatokan szerepen. Igyekeztünk tekintettel lenni arra, hogy ünnepekkor kevesebb leszünk, ami teljesen érthető. 


{Katt a képre, hogy nagyobba lásd!}

Viszont ismételten szeretnénk felhívni a figyelmet a szerepjátékon való aktívkodásra. Egyelőre vannak regisztráltak is, akik chatben ugyancsak nem jelentkeztek, illetve vannak azok, akiknek van karakterük és el vannak tűnve. Jövőhétre szelektálás várható, szóval aki nem jelentkezik annak a karakterei, fiókja törölve lesz! 

UI.: Itt is megtalálhatók leszünk ---> Amisit Verum RPG (Facebook csoport, hogy semmiről se maradjatok le! Csatlakozzatok bátran!)

További jó játékot és ihletet a körökhöz!

Következő event a láthatáron!

Hayle & Nicky  2017.12.05. 17:21

Üdvözleheletem minden kedves játékosnak!

Pár nap, pár hét és itt a karácsony, a szilveszter és az új év. Mindenki hangolódik az ünnepekre, és ezalól mi sem voltunk kivétel.
Egyelőre túl sok mindent nem szeretnék mondani magáról az eventről, de hoztunk egy aprócska posztert, amivel igyekszünk télies, meghitt hangulatot teremteni annak ellenére, hogy Rememdius városában folyamatos gyilkosságok történnek.

Nemsokára újabb poszttal jelentkezünk, amiben sok mindenről lesz szó, és egyúttal az eventről is szórunk el némi információ morzsát. Ám mindent a maga idejében! ;)

További jó játékot és szórakozást nektek az oldalon!

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!