Varázsolj!


Rememdius Újságos

Csokit vagy csínyt!

Bizony, nemsokára nyakunkon lesz a Halloween, nincs mese kérem. Viszont sajnos még mindig titkok leple alatt van az, hogy mit tervez kedves polgármesterünk erre a jeles napra.

Természetesen nem lustálkodtam, megpróbáltam legalább apró morzsákat felcsipegetni. Az egyik régi kastély körül mostanában nagy volt a mozgolódás. Lehet, hogy ott lesz valami? 
Gőzöm sincs emberek, de engem igazából a program jobban érdekel. Amint kiderítettem mi lesz, már jelentkezem is! 
Addig is vegyétek meg a tököket vagy tervezgessétek a mintákat, vegyétek a finom cukrokat, csokikat mert bizony a gyerekek édesszájúak.


Tudj többet Rememdius városáról. Értesülj első kézből a nagyobb eseményekről, és legyél képben minden helyzet, minden pillanatában.

 
Szezám tárulj!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
BŐVÍTSD TUDÁSOD!

Téma: Szerepjáték
Műfaj: Fantasy
Címke: Boszorkány, Vadász, Alakváltás, Mágia
Adminok: Hayle & Nicky
Nyitás: 2017.09. 24.
Zárás: ????
Design: Nicky
CSS: LindaDesign

Awesome Blue Sharp Pointer
 
Szövetséges lelkek

Pink Light Transparent PNGGlow Points of light effects PNG
Képtalálat a következőre: „element png”

This png image - Transparent Fireworks Pcture, is available for free download

 
Legyen köteléked!

Ide lehet írni, hogy melyik karakterednek szeretnél "társat". Ha netán valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, akkor itt vagy chaten jelezd nekünk!


Seavers család barátja

>> Karakter linkje <<

Faj: catena

Formája: főnix

Nem: férfi

Foglalkozása: eladó a Seavers család egyik boltjában

Háttértörténet: A talizmános résznél meg volt említve egy catena, akit megsebesített egy vadász, de Taylor édesapja megmentette. Nos, ez lenne az a catena. Lehetőleg olvassátok el a karakter lapját, hogy nagyjából képben legyetek a helyzetről. Továbbá ő tudja, hogy mi történt Taylor szüleivel: jelenesetben nem meghaltak, hanem elhagyták saját lányukat. Hogy miért? Megrészegítette őket a hatalom, avagy sötét varázslókká váltak.

Kapcsolata Taylorral: Jó, de sokszor a lány agyára megy. Általában úgy kezeli, mintha a lánya lenne. Jobb a viszonya a lánynak vele, mint nevelőivel.

A többi minden rátok van bízva! 


Link Maddox húga 

>> Karakter linkje <<

Név: Ruby Maddox 

"Faj": vadász

Születési idő: 1994. augusztus 25. 

Munka: A családi hagyományok szerint a borbély üzletben kéne dolgoznia, mint söprögető kislány, de mivel lázadó személyiség, csak a fantáziád szab határt a munka kiválasztásában. 

Fegyverhasználat: Rád van bízva. 

Külső: Eredetileg barna hajú, barna szemű, és nagyon hasonlít Linkre, de el tudok neki képzelni valamilyen vad színes hajat is, bár ahogy neked tetszik. Ezeken kívül szabadon dönthetsz, akár még tetkói is lehetnek, amiről persze Link nem tud, mert szívinfarktust kapna. 

Háttértörténet: Elég kicsapongó személyiség. Kiskorában az etikett szerint nevelték, de ő már akkor is rühelte az angol modort. Utolsó szülött gyerek, így kevés figyelmet kapott, mert Link ellopta az összes csillogást előle. A szabályok megszegésével szerette volna felhívni magára a figyelmet már kiskorától kezdve, de ezzel állandóan csak felhúzzta a szüleit. Otthonról elemenkülve költözött átmenetileg Linkhez, akit egyébként a gyerekkori sérelmek ellenére is szeret, mert ő az egyetlen a családban, aki nem parancsolgat neki, hanem elfogadja a döntéseit. A továbbiak pedig rád vannak bízva. Gyermekkori sérelmek stb...


Cecilia Reid lánytesója

>> Karakter linkje <<

Faj: ember 

Név: értelemszerűen valami, ami passzol a Reidhez. Egy vagy kettő név az rajtad múlik

Kor: nos, mivel Cecilia történetébe nincs leírva konkrétan ki az idősebb-fiatalabb így rád van bízva. Még az iker megoldás is érdekes lehet. 

Foglalkozás: szintén szabadon választható

Külső: mivel nem volt érdekelt a vadász témában, ezért egy igazán szemrevaló hölgyet képzeltem mellé, aki szeret Celiaval tartani a vadászokhoz, hogy elcsavarja néhány vadász fejét. Nem buta lány, de szereti a figyelmet és úgymond a tesók közül ő inkább a "Nő". Hasonlítsanak vmilyen szinten (vagy sötéthaj, vagy világos szemszín, fehér bőr stb).

Háttértörténet: tud a boszorkányokról, alakváltókról stb, ugye tesója lévén, no meg apjuk is vadász. innentől kezdve szabadjára van engedve a fantázia, bármi lehet a sztori, akár el is költözött egy időre máshol tanulni, visszatér vagy akármi. Rajtad áll. 

Kapcsolata Ceciliaval: Jóban vannak, minimális versenygés meg szócsata, de csak mint a testvéreknél. 


Kobayashi Hina alakváltója

>> Karakter linkje <<

Nem: férfi

Kor: legyen körülbelül 25-30 éves.

Formája: fehértigris

Külső: Legyen valamilyen szinten kidolgozott felsőteste. Úgy alapjába véve szépfiús legyen. Az arcszőrzet nem gond.

Háttértörténet: Első alakváltója, akivel volt szerelmi viszonya is. Egy ideig ezt folytatták, de a srác nem bírta tovább, amikor férjhez ment a lány. A többi pedig adott vagy éppen te választhatod szabadon. 

Kapcsolata Hinával: Eleinte jó volt és mostanra megromlott vele a viszony. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a lány szerette éreztetni másokkal, hogy ő a "királynő", aki mindent és mindenkit irányít. 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 


ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen