Szezám tárulj!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Varázsolj!

 

 

 
Tessék csak, tessék! A legfrissebb hírek!

Rememdius Újságos

Rememdiust a halál pezsdíti. Mire gondolok? Egyre több ember tűnik el a városban. Egyesek hulláját megtalálják, míg másokét nem. A megtalált hullákról tudniillik, hogy nemtől és kortól függetlenül ölhet a gyilkosunk. Továbbá a rendőrség és az orvosok tömkelege rájött arra, hogy szexuálitásra is került sor az áldozat és az elkövető között. Néhol a halál beállta után történt az aktus.

Ám ha ez nem elég nagy bonyodalom, akkor egyes emberek - avagy lények - szabályokat szegtek a rendezvényen. Rájuk különböző büntetéseket szabott ki a bíró. 

Vajon ki lehet a titokzatos gyilkos, aki a sötétségben akár rád is vadászhat?
Egyelőre csak várni tudunk, és vigyázzon mindenki magára!
Vajon az ellentétek a fajok között jobban el fog durvulni?
Eddig úgy tűnik, hogy az utóbbi kérdésre a válasz: igen.

Tudj többet Rememdius városáról. Értesülj első kézből a nagyobb eseményekről, és legyél képben minden helyzet, minden pillanatában.

 
Bővítsd tudásod!

Téma: Szerepjáték
Műfaj: Fantasy
Címke: Boszorkány, Vadász, Alakváltás, Mágia
Adminok: Hayle & Nicky
Nyitás: 2017.09. 24.
Zárás: ????
Design: Rasew

 
Szövetséges lelkek

      

 
Legyen köteléked!

Ide lehet írni, hogy melyik karakterednek szeretnél "társat". Ha netán valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, akkor itt, vagy chaten jelezd nekünk!

Seavers család barátja

>> Karakter linkje <<

Faj: catena

Formája: főnix

Nem: férfi

Foglalkozása: eladó a Seavers család egyik boltjában

Háttértörténet: A talizmános résznél meg volt említve egy catena, akit megsebesített egy vadász, de Taylor édesapja megmentette. Nos, ez lenne az a catena. Lehetőleg olvassátok el a karakter lapját, hogy nagyjából képben legyetek a helyzetről. Továbbá ő tudja, hogy mi történt Taylor szüleivel: jelenesetben nem meghaltak, hanem elhagyták saját lányukat. Hogy miért? Megrészegítette őket a hatalom, avagy sötét varázslókká váltak.

Kapcsolata Taylorral: Jó, de sokszor a lány agyára megy. Általában úgy kezeli, mintha a lánya lenne. Jobb a viszonya a lánynak vele, mint nevelőivel.

A többi minden rátok van bízva! 

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2018.03.27. 14:19
Shadows

Leslienek lehetne néhány alakváltót igényelni

Gazdája: Leslie Meyrew

Formája: Van egy tigrise, amúgy szabadon választható

Külső: Nos leginkább csinos hölgyeményeket tesz az alakváltójává (vadászokat még nagyobb örömmel) - hímnemű is akad neki, de azt nem ajánlom kijátszásra x”D (csak ha valaki nagyon bírja a lelkileg - és esetleg testileg - összetört karikat, mivel Leslie eléggé alfahím típus).

Háttértörténet: Háááát… nagyjából bármi kitelik Leslietől, szóval simán megölhette és visszahozhatta, de éppen “meg is menthette” őket. Amúgy jóban van azon alakváltóival, akik csinálják, amit mond, de a makrancosabbakat szereti betörni.

Tartózkodási hely: Az alakváltónak lehet saját lakása, de úgyis kénytelen lesz Leslievel lakni, hogy mindig a rendelkezésére tudjon állni.

***

 

Na még egy igényelhető karakter/karakterek x”D Mivel Leslie egy időben érdekes szenvedéllyel élt, így lehetne hozni olyan embert/bonum boszit, akit teherbe ejtett, szóval most az illetőnek van egy (vagy több) kb 3 éves gyereke, akinek az anya nem tudja, hogy ki lehetett az apja.

2018.03.27. 14:19
Shadows

Leandra alakváltója

Név: mindegy

Nem: férfi

Születési és halálozási dátum: Nagyjából annyi idős legyen, mint Leandra, kb 3 éve halott

Gazdája: Leandra Meyrew

Formája: mindegy

Háttértörténet: Halála előtt vadászként funkcionált, egyszer-kétszer találkozott is Leandrával, egyszer pedig sikerült is meglepnie. A lány bátyja végez vele, meg ugye vadász is, szóval nem hiszem, hogy túlzottan szeretné a leányomat, de azért annyira ne is utálja. Igazából úgy képzelném el kettejük kapcsolatát, hogy mindketten rendszeresen szívják egymás vérét.

Tartózkodási hely: kénytelen Leandrával lakni, a lány nem engedi túlzottan hosszúra a pórázát - azért napközben szabadon közlekedhet, lehet saját lakása is,de a lányom azt szereti, ha éjjelre megtér hozzá

Fc: valami eszméletlenül dögös pasi legyen :3

Csak olyan hozza, aki nem tűnik el a süllyesztőben! (Amúgy inkább én kezelném)

2018.03.27. 14:16
Shadows

Arra gondoltam, cuki lenne ha Sceera ilyen kis tiltott szerelembe esne, így egy kevésbé megátalkodott tenebris boszit képzelnék el hozzá :3

Nem: Férfi

Kor: max 25 éves legyen

Klán: tenebris – sötétség

Külső: Awww, legyen nagyon helyes xD Augustus Prewt, vagy Ash Stymest gondolnám elsőre, de simán lehet más is.

Háttértörténet: Nos… az lett volna az ötlet, hogy onnan az ismeretség, hogy Sceera ölte meg - !a tanács parancsára! - valamelyik - !gonosz! - szüléjét. Ebből kifolyólag nem kell rögtön szerelemnek lennie, meg minden, simán meg is akarhatja a kezdetekben ölni, csak valahogy majdan jussanak el a romantikus végkifejletig xD (Kis apróság, hogy Sceera rendszeresen kijár a megölt szülő sírjához és visz rá virágot - ott akár találkozhattak-találkozhatnak is.

 


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról